The Nakedly Emerging Buck - Any Time, Any Place, Ru1Pi.

Kul med något nytt

Ja det är skönt att ha sitt vanliga jobb för det är något som man kan och det krävs inte så mycket energi av en att göra det när det har blivit en rutin.
Men det kan ändå var skönt att efter ett tag göra något nytt för att man känner att man vill det och att man vill utvecklas. Då finns det många saker som man kan göra och som kan göra att det känns roligare. Man skulle kunna börja plugga på komvux i finspång och börja jobba med något helt annat om man skulle känna för det.
Eller så kan am fråga om man kan göra något annat inom det yrke man har och se om det är nåt som man kan göra.

Bra om man trivs så att man gör ett bra jobb

Ja om man trivs så brukar man oftast göra ett bra jobb och man känner att man gör det med glädje och att man får energi av att jobba med det och det är ju toppen om man kan känna det så. Det kan vi alla behöva göra och det är ju något som man oftast gör om man trivs.
Men att börja plugga är ju ett bra alternativ om det är så att man känner att man vill göra något nytt som man inte har gjort tidigare. Bara själva pluggandet kan vara väldigt givande och göra att man känner att det känns roligare. Ja det finns så mycket som man kan göra och det är ju toppen att det finns så många alternativ till att göra olika saker här i livet. För det skiftar ju hela tiden vad det är man vil göra och då är det bra att man kan byta när man känner att man behöver göra det. Så tänk efter och kolla upp vilka alternativ som finns.